top of page

Groupe d'étude de marché

Public·31 membres

Yeni Telefon Zil Sesleri 3 Free

Samsung A72 telefonumuzda bazı gelen aramalarda telefonda zil sesi çalmıyor, sadece cevapsız arama olarak düşüyor ekrana. Ses açık olduğu halde ses çıkmıyor. Bu sorun birkaç haftadır var. Son Android güncellemesinden sonra mı oldu onu da bilmiyorum. Bu yüzden bir çok arama kaçırdım. Müşteri hizmetlerini aradım fakat henüz geri dönüş olmadı.

Yeni Telefon Zil Sesleri 3

Kilidi açmaya çalışıyorum ama fazla bekletip ekran zaman aşımı dolduğundan sanırım kapanıyor. Şifreyi girdiğime zaten eminim çünkü ekranı açık tutmaya çalışmam gerek sadece telefona girebilmek için. Denemediğim pozisyon kalmadı sadece 4 hane yazmak için. O yüzden parmak izi de ekledim ama şarjı biti...

Yaklaşık bir yıldır Samsung m32 kullanıyorum. Pil tasarrufu/uyku modu/pil koruması ya da herhangi bir mod açık değil fakat telefon ekranı kapandığı zaman wi-fi bağlantısı kopuyor. Ayarları kontrol ettim ama çözemedim. Wi-fi kapandığı zaman bildirimleri zamanında alamıyorum ve bu benim için sorun olu...

Samsung Telefon bildirim sesi gelmiyor! Tüm sesler açık olmasına rağmen bildirim sesi gelmiyor ekran açıkken kapalıyken. Bu telefonu yeni aldım ve ilk günler bildirim sesleri geliyordu fakat şu an tüm ayarlarını yapmış olmama rağmen bildirim sesi asla gelmiyor!

Samsung zfold 3 cihaz aldık.Cihazın açılır kapanır iç ekran kısmından ufak çatlaklar oluştu, yetkili servise gittik ürün ekran değişimi yapıldı. Yaşadığımız sorun kullanıcı hatası olmadığını söylediler ama telefonum açıldı ve ekran değişimi yapıldı. Akabinde telefonla alakalı sorunlar peş peşe gel...

5 aydır Samsung s21 fe kullanıyorum Telefonumda birkaç gündür telefon ekranını açınca tuhaf bir bildirim titreşim sesi çıkıyor bazen ekran açık iken de aynı titreşim sesi geliyor bazen kendiliğinden gidiyor ama sonra tekrardan aynı ses çıkıyor sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz?

Temmuz 2022 yılında aynı arıza telefonu 3. Kez teknik servise gönderdim. Bu sefer değişim talebi ile gönderdim çünkü teknik servis bu şekilde gönderin dedi. Değişim talebi ile gönderince telefonu değiştirmediler ama telefonda batarya ve hoparlör değişimi yapmışlar telefon elime geldi baktım hoparlör değişimi yapmalarına rağmen hoparlördeki arıza devam ediyordu. 3. kez gönderdiğimde teknik servisteki personel telefonu normal kullanıcı gibi kullanmış ve beni arayarak telefonda herhangi bir sorun olmadığını söylemiştir.

Her gönderdiğimde de teknik servise mail yazdım, müşteri hizmetlerini aradım sonuçsuz kaldı. Telefonu bu sefer 4. kez teknik servise gönderdim. Teknik servisteki kişiye telefonu neden değişim yapmadıklarını sorduğumda ilgili personel üreticiden onay almadan değişim yapamayacaklarını söylediler. Telefondaki arıza belli, arıza video ile kayıtlı ancak değişim yapılmıyor.

Xiaomi Mi 11 t aldım. Ama en çok kullandığım ekran yansıtma özelliği sıkıntı yaratıyor. TV ye ekran yansımasına rağmen ses gelmiyor. Lütfen çözüm bulan var ise yazsın. Aksi halde telefonu geri vermeyi düşünüyorum. Bu özellik bir çok kişi için çok önemli. 041b061a72

À propos

Bienvenue sur le groupe ! Vous pouvez entrer en contact avec...
bottom of page